Contactați-ne +44 1721 360 049

Documentar inedit despre dependenta

December 15, 2014 - Bucuresti

Documentarul dependenta “From the Horses Mouth” cu Anthony Hopkins

Clinica britanica Castle Craig va proiecta in premiera un documentar inedit despre dependenta, cu Anthony Hopkins – joia aceasta – 11 Decembrie la ora 19:00, la centrul CAN (Collective Arts Neighbourhood) din Bucuresti.

Documentarul “From the Horses Mouth” aduna marturiile a sase oameni care relateaza experienta lor cu dependenta si recuperarea ulterioara. Unul dintre acestia este Anthony Hopkins, cunoscutul actor britanic din Tacerea Mieilor, care povesteste despre dependenta lui de alcool intr-o maniera foarte personala.

“Este cel mai bun film despre dependenta pe care l-am vazut vreodata” declara Rupert Wolfe Murray, reprezentantul in Romania al clinicii pentru tratarea dependentei Castle Craig. “Am gasit o copie VHS a acestui film la clinica Castle Craig din Scotia si mi-am dat seama ca am dat peste o mica comoara. Am luat legatura in Londra cu regizorul filmului si avem dreptul sa il proiectam pentru grupuri mici, asa ca nu va fi disponibil in cinema, online sau pe micile ecrane.”

Documentarul descrie povestile a trei personaje, fiecare cu propria lupta cu dependenta. Trei dintre acestea sunt persoane celebre si povestesc despre cum au inceput sa consume alcool si droguri si cum au reusit sa gaseasca o cale spre abstinenta.

“Nu ma descurcam deloc la scoala,” spune Anthony Hopkins in film. “Nu aveam niciun viitor. Am intrat in lumea actoriei pentru ca nu aveam altceva mai bun de facut. Am avut pur si simplu noroc sa reusesc, sa fiu bun la asta, sa am talent…Problema era ca nu puteam sa consum alcool ca oamenii normali. Ma imbatam foarte repede…Cu cat am devenit mai celebru, cu atat mai mult a trebuit sa beau. Frica, nesiguranta, anxietatea — pe toate le-am folosit ca scuze.”

Pentru comentarii, interviuri sau articole de opinie despre dependenta, contactati reprezentantul Castle Craig in Romania:

Rupert Wolfe Murray

E-mail: r.wolfemurray@castlecraig.co.uk

Website: www.castlebe.daromedia.eu