Blazon Castle CraigCladirea Castle Craig apartine patrimoniului Scotiei, fiind construita in anul 1798 de catre contele de Hyndford.

Castle Craig a pastrat multe din trasaturile originale, inclusiv seminee impresionante, stalpi de marmura, lambriuri si mobilier inedit sculptat.

Prima sarcina trasata dupa preluarea cladirii in anul 1988 a fost aceea de a restaura decorul initial, respectand stilul arhitectural si istoric in timp ce se faceau amenajarile necesare convertirii intr-un spital cu 55 de paturi.

De-a lungul timpului, au fost dezvoltate si alte parti ale proprietatii. S-a renovat si construit in jurul cladirilor adiacente fostelor garaje, transformandu-le in unitatea de ingrijire prelungita. De asemenea, au fost renovate cladirile de la intrarea pe domeniu, care sunt parte a patrimoniului. Am depus toate eforturile pentru a pastra atmosfera originala in care a fost ridicata proprietatea, construind totodata, si o casa de oaspeti.

Blazonul

handVa rugam sa dati click pe orice detaliu din imagine pentru a afla explicatia trasaturilor blazonului. Fiecare detaliu de pe blazon are o semnificatie si o simbolistica importante pentru Castle Craig si misiunea acestuia.

Blazon interactiv Castle Craig

motto butterfly rod 12 steps camel harp castle saltire saltire mustard helmet helmet liveries liveries