Exercitiul fizic: parte integranta a recuperarii

De obicei, cand incep tratamentul, pacientii sunt intr-o conditie fizica precara. Exercitiul fizic regulat ajuta corpul sa dobandeasca puterea necesara pentru a depasi dependenta – creste energia si atentia si reduce pofta necontrolata de a consuma alcool si droguri, determinandu-i pe pacienti sa se concentreze asupra recuperarii.

Exercitiul fizic elibereaza endorfine care dau corpului o stare de bine, reduc depresia si anxietatea (ambele capabile sa declanseze recaderea). Fitness-ul este o parte integranta a programului nostru de tratament. Ne asiguram ca toti pacientii participa la cel putin trei sedinte de fitness pe saptamana.

Instructorii nostri de gimnastica si fitness

Sala noastra de sport este bine echipata si include cea mai noua aparatura de fitness. Printre activitatile fizice se numara aerobic, antrenament sportiv de rutina si lectii de yoga. Instructorii nostri de fitness – Jo, George si Beata – sunt tot timpul disponibili sa ajute si sa sfatuiasca pacientii.

Activitati in aer liber

Domeniul nostru este ideal pentru activitati in aer liber: plimbari, jogging, fotbal si volei. Pacientii pot folosi si anumite facilitati sportive din apropierea spitalului pentru inot, pescuit si alte activitati, astfel incat exista ceva potrivit pentru preferintele fiecaruia.

Masaj thai

Masajul thai ajuta la eliberarea stresului si tensiunii si contribuie la vindecarea fizica, spirituala si emotionala.

Fizioterapie

Beata Dziewonska, fizioterapeutul nostru, ii ajuta pe pacienti sa-si implineasca pe deplin potentialul fizic.

Oferim programe personalizate de sport pentru pacientii cu nevoi speciale.