Tratamentul cu oxigen hiperbar

Tratamentul cu oxigen-hiperbar nu este disponibil pentru moment. Sunt in proces de re-amenajare si speram sa oferim acest serviciu cu cat mai repede cu putinta.

Toti pacientii de la clinica noastra beneficiaza de tratament cu oxigen hiperbar. Acest tratament consta in inhalarea de oxigen pur, intr-o camera spatioasa, sub presiune. Inhalarea de oxigen hiperbar are multe beneficii, si anume:

  • Ajuta la refacerea functiilor organelor afectate – regenerarea tesuturilor si reducerea inflamatiei prin cresterea circulatiei de sange oxigenat in tesutul deteriorat si generarea de noi vase de sange;
  • Ajuta la eliminarea toxinelor, lucru esential in timpul etapei de dezintoxicare de droguri si alcool;
  • Ajuta la imbunatatirea procesului decizional si a controlului emotiilor, prin ameliorarea calitatii si a cantitatii de somn;
  • Creste productia de celule stem cu 800%, aceste celule regenerand tesuturile deteriorate ale pancreasului, ficatului si creierului, precum si alte zone ale organelor afectate de consumul de alcool si abuzul de droguri.

Castle Craig este prima clinica specializata in tratamentul dependentei de alcool si de droguri din Marea Britanie care include tratamentul cu oxigen hiperbar ca tratament complementar.

Personalul calificat supravegheaza procesul tratamentului. Tipul de camera sub presiune utilizata ca spatiu pentru desfasurarea acestui tratament este atat de sigur incat a determinat liberalizarea folosirii ei printr-o lege a Parlamentului Britanic din anul 2008.

Pentru a afla mai multe informatii privind acest tip de tratament, puteti consulta fisa informativa despre terapia cu oxigen hiperbar.

Pacientii cu leziuni ale ficatului

Tratamentul cu oxigen hiperbar este de un real ajutor in cazul pacientilor cu afectiuni hepatice, deoarece acestia au restrictii de la anumite optiuni standard de tratament.

Mai multe informatii

Trustul Tratamentului cu Oxigen Hiperbaric este o organizatie non-profit care asigura tratamentul cu oxigen hiperbar la clinica Castle Craig. Pentru mai multe informatii si sfaturi privind acest tratament, va rugam sa vizitati site-ul trustului sau sa ne contactati.