Rata de succes a tratamentului

Rata de succes a tratamentului pentru dependenta

Un studiu efectuat in 2010 la centrul de recuperare Castle Craig demonstreaza ca 61% din cei care au terminat tratamentul la Castle Craig au fost complet abstinenti la controlul post-tratament efectuat dupa 67 de saptamani.

Studiul nostru a folosit sistemul de cercetare Christo Inventory for Substance Misuse Services (CISS), cel mai raspandit si folosit sistem in Marea Britanie.

In urma efectuarii in 2009 a unui sondaj pe un esantion de 150 de pacienti care au urmat tratamentul la clinica noastra Castle Craig, am adunat urmatoarele rezultate:

  • Pentru prima etapa a tratamentului, pacientii au fost foarte multumiti, inregistrandu-se o medie de 87%. Categoriile “Grija din partea infirmierelor”, “Consilierea individuala”, “Dezintoxicarea”, “Terapia de Grup” si “Atitudinea angajatilor” au primit fiecare un scor de 90% sau mai mult.
  • Pentru a doua etapa a tratamentului, pacientii au fost de asemenea foarte multumiti, inregistrandu-se o medie de 82%. Categoriile “Terapie Individuala”, “Terapia de Grup” si “Terapia de Familie” au primit fiecare un scor de 90% sau mai mult.

Mai multe informatii privind studii si cercetari efectuate

Pentru o analiza mai amanuntita a eficientei tratamentului nostru si pentru a consulta documentele originale ale cercetarilor efectuate, va rugam sa vizitati sectiunea de Studii si Cercetari.