O echipa de 80 de specialisti

Importanta unei echipe mari

Cei 27 de terapeuti de la Castle Craig ofera un total de 17 terapii diferite pentru tratarea dependentei. Nicaieri in Marea Britanie nu mai exista o clinica la care sa lucreze un numar atat de mare de terapeuti specializati in dependenta.

Recuperarea incepe prin oameni, de aceea cea mai importanta resursa de care dispunem este chiar personalul nostru de oameni altruisti si devotati. Unii dintre ei sunt fosti pacienti care au urmat tratamentul la Castle Craig si care vor sa isi foloseasca experienta si abilitatile insusite pentru a ajuta alti pacienti.

Dependenta este o boala complexa. De aceea, fiecare pacient trebuie sa aiba acces la o gama variata de terapii pentru a i se oferi sansa de a identifica, intelege si trata cauzele propriei boli.

Cei 27 de terapeuti sunt sprijiniti de o echipa de doctori si asistente medicale – toti disponibili 24/7 pentru a asigura ca fiecare pacient este in siguranta, ocupat si niciodata neglijat. Personalul complementar, format din administratori, bucatari, soferi si gradinari, este dedicat si are grija ca totul sa functioneze asa cum trebuie.  Echipa este internationala, cu angajati provenind din Statele Unite ale Americii, Olanda, Malta, Polonia si Romania.

Pentru a afla mai multe despre echipa noastra, va invitam sa vizitati pagina Faceti cunostinta cu echipa de specialisti, accesand website-ul principal, unde veti putea citi biografiile angajatilor in limba engleza. Cititi si despre familia McCann – fondatoare a clinicii Castle Craig in 1988, despre Dr Florian Kaplick – directorul de psihiatrie, despre terapeutii nostri, infirmiere si personalul adiacent.