Strategia de participare publica

Castle Craig Hospital este dedicat livrarii unui standard consistent de ingrijire, furnizand acces rapid la tratament si rezultate remarcabile celor ce vor sa trateze boala dependentei.

Ne straduim continuu sa imbunatatim ingrijirea si serviciile oferite tuturor pacientilor nostri si familiilor acestora din Marea Britanie, Olanda, Romania, Statele Unite ale Americii si alte parti ale lumii.

Participarea pacientului si familiei

Castle Craig este loial politicii de promovare a participarii in planificarea si furnizarea serviciilor.

Principiul participarii a fost deja incorporat in viziunea clinicii, valorile acesteia si Carta Drepturilor Pacientilor. Credem ca pacientii nostri au contributii importante de facut in ceea ce priveste tratamentul la Castle Craig. De asemenea, intelegem ca persoanele dependente si familiile lor au opinii despre tipul de tratament pe care si-l doresc.  Vrem sa ascultam si sa raspundem acestor comentarii si acolo unde este posibil, ne vom indrepta resursele in vederea sprijinirii sugestiilor primite.

Alegerea pacientului

Castle Craig sustine principiul libertatii de alegere de care pacientul beneficiaza. Cand alegeti sa fiti internat/a in programul nostru de tratament in 12 Pasi, alegeti sa adoptati acest etos. In schimb, noi va respectam dreptul de a va exercita libera vointa si va incurajam sa va implicati in planificarea si evaluarea propriei ingrijiri medicale. Noi cerem feedback din partea pacientilor, astfel incat lucrul impreuna sa duca la cele mai cuprinzatoare beneficii pentru pacient.

Prin dezvoltarea acestei politici si prin implicarea partenerilor nostri suntem increzatori ca vom reusi sa mentinem standardele ridicate, sa ne consolidam munca si sa extindem serviciile din cadrul spitalului.

Documente si rapoarte privind participarea publica

Urmatoarele documente sunt disponibile in limba engleza: