De ce sa alegeti Castle Craig?

Si sa cititi cele 12 motive sa alegeti Castle Craig:

1. Metoda noastra de tratament functioneaza
2. Oferim mai mult
3. Investitie eficienta
4. Confidentialitate intr-o ambianta rurala superba
5. 30 de ani de experienta si peste 8.000 de pacienti tratati
6. Detinem recunoastere din partea altor experti
7. Grad de satisfactie a pacientilor de peste 90%
8. Psihiatru full time si echipa de medici specialisti
9. Inovam – folosim tratamente noi, aprobate si efectuam propriile cercetari
10. Evaluare si internare rapide
11. Suntem recunoscuti de catre marile companii de asigurari de sanatate
12. Fiecare pacient conteaza pentru noi – chiar si dupa terminarea tratamentului

1.  Metoda noastra de tratare a dependentei functioneaza

Peste 8.000 de pacienti ne-au trecut portile incepand cu anul 1988, iar majoritatea celor care au terminat tratamentul la noi au dobandit abstinenta pe termen lung. Cea mai recenta cercetare realizata de catre Castle Craig a aratat ca 66% dintre pacienti au dobandit abstinenta pe termen lung.

2. Oferim mai mult

Tratamentul oferit de Castle Craig cuprinde toti factorii care aduc beneficii semnificative pacientilor – de la managementul clinicii si pregatirea angajatilor, pana la o gama foarte larga de terapii complementare- terapia prin muzica – tobe, terapia ecvina, grupul de arta, terapia cu oxigen hiperbaric. Cititi cei „40 de pasi catre programul ideal de 12 Pasi.”

Angajatii Castle Craig se concentreaza pe cauzele care stau la baza dependentei. Multe dintre persoanele dependente prezinta si alte probleme de sanatate psihica ce trebuie tratate, cum ar fi depresia, anxietatea, tulburarea de stres post-traumatic. Efectuam evaluari de sanatate mintala si planuri personalizate de tratament, combinate cu o scara larga de interventii, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentaladesensibilizarea si retratarea prin miscari oculare, terapia de grup, de familie si meditatia.

3. Investitie eficienta

Costul tratamentului rezidential de calitate este intotdeauna ridicat, dar este mai mic decat costul real al continuarii dependentei. De obicei, acest cost este suportat de intreaga familie, nu doar de persoana dependenta.

Preturile noastre sunt cu pana la 35% mai mici decat cele ale competitorilor nostri din Marea Britanie. Desi costurile reabilitarii intr-un centru rezidential sunt inevitabil foarte ridicate, facem tot posibilul pentru a mentine preturile la un nivel rezonabil si pentru a-i ajuta pe pacienti sa plateasca. Castle Craig este unic in randul centrelor de tratament din Marea Britanie prin faptul ca nu factureaza serviciile extra. Costul tratamentului este calculat in regim all-inclusive. Castle Craig ia atitudine impotriva agentiilor de recomandare si a agentilor care iau mita pentru a scrie bilete de trimitere catre centre de tratament. Va rugam sa ne contactati direct pentru a afla costurile curente.

4. Confidentialitate intr-o ambianta rurala superba

Castle Craig se intinde pe o suprafata de 50 de hectare impadurite, garantandu-va confidentialitatea, inspiratia si linistea de care aveti nevoie pentru recuperare. Domeniul nostru permite ecoterapia (prin plimbari), terapia horticola si activitati in aer liber.

Pacientii nostri se bucura de libertate si detasare de lumea exterioara, intr-o ambianta rustica, cu dealuri si zone impadurite superbe in regiunea scotiana Borders. Aerul curat, copacii si vegetatia ofera un peisaj relaxant. Alimentarea cu apa se face direct de la izvoarele de pe dealurile din apropiere – apa este atat de buna, incat am inceput sa o imbuteliem pentru pacientii nostri.

5. 30 de ani de experienta si peste 8.000 de pacienti tratati

Castle Craig a fost fondat de catre Peter si Dr. Margaret Ann McCann, doi dintre expertii-lideri in domeniul tratamentului dependentei, care se ocupa de clinica si in prezent. In 1983, au fondat primul lor centru de tratament (Clouds House, Wiltshire, Anglia).

Echipa noastra de doctori include experti recunoscuti la nivel international in domeniul dependentelor, cum ar fi dr. Margaret Ann McCann (CEO, Co-Founder), Prof. Dr. Jonathan Chick (Medical Director), Dr. Maria Kelly (Associate Medical Director), Dr. Florian Kaplick (Consultant Psychiatrist).

6. Detinem recunoastere din partea altor experti

Dr. Jonathan Chick, profesor de psihiatrie in domeniul dependentei, a prezentat Castle Craig ca pe un „fenomen excelent, cu care Scotia ar trebui sa se mandreasca”.
Castle Craig este acreditat de catre Comisia de Imbunatatire a Sanatatii din Scotia. In urma ultimei inspectii (ianuarie 2011), am primit sase calificative de „excelent” si cinci de „foarte bine” pentru toate categoriile de tratament si calitate supuse evaluarii. Managementul spitalului a fost descris ca „exemplar” la ultima inspectie de standard al calitatii, Moody International ISO 9001.

7. Grad de satisfactie a pacientilor de peste 90%. Fostii pacienti ne recomanda

Suntem mandri de gradul de satisfactie al pacientilor si publicam aceste rezultate online. In cadrul ultimului sondaj, toate elementele cheie ale programului nostru, cum ar fi ingrijirea medicala, consilierea individuala, dezintoxicarea si terapia de grup, au fost notate cu 90% sau mai mult.

Cititi mesajele primite de la fosti pacienti, unele dupa multi ani dupa plecarea lor de la Castle Craig.

8. Managementul clinicii este format exclusiv din medici specialisti

Acest lucru garanteaza ca echipa de tratament si terapeutul personal sunt condusi de doctori experti, specializati si foarte bine pregatiti, inregistrati la Consiliul Medical General din Scotia, aflati in dezvoltare profesionala continua si evaluati independent in fiecare an. De asemenea, corespundem normelor celor mai inalte de ingrijire si tratament, conform ASAM (Societatea Americana de Medicina a Dependentei) – pentru „management medical, dezintoxicare si tratament internalizat al pacientilor”.

9. Inovam – folosim tratamente noi si efectuam propriile cercetari

In 1988, Castle Craig a fost prima clinica care a introdus programul de tratament de 12 pasi in Scotia. In 1999, am fost primul centru de tratament care a introdus standardele profesioniste de acreditare (IC&RC) pentru toti terapeutii, iar in 2008, am fost prima clinica pentru tratarea dependentei din Marea Britanie care a oferit terapia cu oxigen hiperbaric tuturor pacientilor. Astfel, Castle Craig a fost intotdeauna deschizator de drumuri, oferind un model demn de urmat.

10. Evaluare si internare rapide

Evaluarea medicala si internarea au loc cat mai repede cu putinta – suntem pregatiti sa va ajutam imediat ce sunteti dispusi sa primiti ajutor. Daca doriti sa fiti tratati in cadrul centrului Castle Craig, vom incerca sa eliminam orice intarziere in inceperea tratamentului. De aceea, departamentul de internari este disponibil pentru preluarea apelurilor dumneavoastra la orice ora din zi sau noapte, in orice zi a saptamanii.

11. Suntem recunoscuti de catre marile companii de asigurari de sanatate

Datorita psihiatrilor si acreditarii ISO detinute, Castle Craig este recunoscut atat de catre marile companii de asigurari din Marea Britanie, cat si de cele internationale. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

12. Fiecare pacient conteaza pentru noi – inaintea, in timpul si dupa tratament

Castle Craig urmeaza aceste valori: compasiune, empatie si grija. Personalul nostru este foarte dedicat muncii – multi dintre ei s-au luptat cu propriile dependente si, odata recuperati, s-au intors la Castle Craig pentru a oferi ajutor altora.

Dupa externarea din Castle Craig, pacientii sunt invitati sa revina, fara costuri suplimentare, la reuniunea anuala si sa participe la intalniri aftercare in diverse locatii. Castle Craig dezvolta gama serviciilor oferite fostilor pacienti ce doresc sa profite mai mult de pe urma experientei traite la clinica.

Contactati-ne:

Castle Craig a schimbat vieti si a readus armonia in viata familiilor afectate de catre dependenta incepand din 1988. Oferim toate instrumentele necesare pentru o recuperare pe viata.

Angajatii Castle Craig sunt in permanenta la dispozitia dumneavoastra, pentru a va raspunde la intrebari legate de tratament si procesul de internare. Pentru a discuta cu cineva care va poate ajuta, sunati sau scrieti-ne un email folosind sectiunea Contact.