Programul de tratament continuu

Dupa primele sase saptamani de ingrijiri intensive la Castle Craig, este recomandat transferul pacientilor in Unitatea de Ingrijire Prelungita. In cadrul acestei unitati sunt consolidate lectiile invatate in prima faza a tratamentului, cea de terapie intensiva. Cu fiecare zi petrecuta aici, sansele de abstinenta cresc. Costurile sunt cu mult mai mici decat cele din timpul primei etape de tratament, deoarece tratamentul este mai putin intens. Contactati-ne pentru detalii despre costuri.

Programul nostru de ingrijire prelungita este foarte important pentru pacientii cu nevoi complexe, de exemplu pentru cei care au suferit de o dependenta pe termen lung, cei cu tulburari de alimentatie sau alte dependente, tulburari de stres post-traumatic, tulburari de dispozitie sau depresie.

In unitatea de ingrijire prelungita, continuam programul de tratament de baza, avand grija sa luam in considerare si problemele complexe ramase nerezolvate. Se pune accentul pe prevenirea recidivei si pe exersarea competentelor sociale, a asertivitatii, pe terapia tulburarii de stres post-tramautic si pe alte probleme de tip diagnostic dual.

Ingrijirea Prelungita functioneaza separat de Unitatea Principala de Recuperare

Unitatea de ingrijire prelungita este situata in incinta Gradinilor Castle Craig, la cateva minute de mers fata de cladirea principala. Dispunem de cateva vile alcatuite din camere de o persona sau duble (majoritatea dotate cu bai separate), cu sali de mese comune, bucatarii, saloane cu TV si acces la internet. De asemenea, dispunem de o sala de sport complet echipata.

Imbunatatirea rezultatelor cu ajutorul Ingrijirii Prelungite

Studiiile au demonstrat ca rata de succes a abstinentei este cu atat mai mare cu cat perioada de tratament este mai lunga. Psihiatrul nostru recomanda pacientilor ingrijirea prelungita in functie de progresul facut in cadrul programului de tratament personalizat. Toti pacientii trebuie sa parcurga cele sase saptamani de tratament intensiva, inainte de a fi transferati la unitatea de ingrijire prelungita.