Cercetare despre tratarea dependentei

Castle Craig este o autoritate in domeniul dependentei:

  • Urmarim cele mai recente cercetari stiintifice in domeniul dependentei
  • Facem prezentari cu ocazia participarii la conferinte
  • Efectuam propriile noastre cercetari
  • Scriem si publicam rapoarte
  • Presedintele nostru si directorul medical sunt adesea intervievati pentru a-si exprima opiniile in calitate de specialisti in domeniul dependentei
  • Incurajam personalul si pacientii sa isi exprime parerile cu privire la tratament.

Conferinte

Participam in mod regulat la conferintele organizate in Europa. Presedintele nostru, medicii si terapeutii au calatorit in SUA, Romania, Olanda si alte tari pentru a fi la curent cu cele mai noi rezultate ale cercetarilor stiintifice inca din momentul in care acestea devin publice. Prezentam propriile cercetari si opinii la conferintele cu expertii din industrie. Acest lucru ne ajuta sa ramanem o autoritate in domeniul dependentei prin schimbul de cunostinte si date pe care le detinem despre cele mai noi tratamente pentru pacienti.

Angajarea de servicii de cercetare independenta

Efectuam propriile noastre cercetari si angajam institutii independente care sa evalueze eficacitatea serviciilor noastre, pentru a dovedi ca acestea reprezinta cel mai inalt standard posibil.

Oferim pacientilor nostri tratamente bazate pe cele mai recente rezultate stiintifice

Scopul nostru este sa fim la curent cu cele mai noi terapii si tratamente de care pacientii nostri pot beneficia si care ar putea sa ii ajute in procesul de recuperare. Cateva exemple in acest sens sunt:

  • Castle Craig a fost prima clinica rezidentiala de reabilitare a dependentei din Scotia, care a folosit modelul de tratament in 12 Pasi.
  • Cand Peter McCann a aflat despre efectele pozitive ale tratamentului cu oxigen hiperbaric, a inteles ca acest tratament ar putea aduce beneficii pacientilor aflati in faza de dezintoxicare si celor cu boli de ficat. Ulterior, am achizitionat propria noastra barocamera cu 18 locuri si ne-am asigurat ca toti pacientii pot profita de beneficiile acesteia.
  • Cand presedintele nostru a aflat despre potentialele beneficii ale terapiei ecvine, a desemnat-o pe terapeuta Aureol Gillan, o calareata experimentata si posesoare de cai, sa participe la cursul de formare organizat de prestigioasa asociatie EAGALA (Equine Assisted Growth and Learning Association) din Statele Unite ale Americii.
  • Medicii nostri sunt la curent cu cele mai recente articole publicate in revistele de sanatate si ingrijire medicala.

Implicarea personalului si a pacientilor

Ne incurajam personalul sa propuna proiecte noi care ar putea sa ajute la modelarea programului nostru de tratament. Organizam sondaje periodice prin care pacientii nostri isi pot exprima parerea despre tratamentul si experienta la Castle Craig. Ulterior, folosim aceste informatii pentru a ne imbunatati serviciile si pentru inovatie.