Despre clinica

Peter si Dr. Margaret Ann McCann au infiintat centrul de tratament Castle Craig din Scotia in 1988. Castle Craig este o clinica rezidentiala de reabilitare ce trateaza dependenta de alcool si droguri si alte boli conexe.

Centrul Castle Craig are experienta si resursele necesare pentru a trata dependenta de jocuri de noroctrauma si tulburarea de stres post-traumatic, depresia, anxietatea, stresul, epuizarea, abuzul de medicamente prescrise, suferinta pierderii unei persoane dragi, tulburarile de alimentatie si compulsivitatea sexuala.

Castle Craig este unul din cele mai mari si mai respectate centre de tratare a dependentei din Marea Britanie. Mii de oameni din Marea Britanie si de peste hotare au apelat la Castle Craig pentru un tratament de calitate, terapii complexe si sprijin pentru familie.

Castle Craig Olanda

In 2000, Castle Craig a deschis un centru in Haga, pentru a furniza tratament pacientilor din Olanda. Din 2008, Castle Craig Olanda – sub conducerea lui Frances Beek, a fost recunoscut ca centru psihiatric ambulatoriu independent. Avem o retea de birouri in mai multe locatii din tara si propria echipa formata din psihiatri consultanti si terapeuti.