Acupunctura auriculara este o metoda sigura pentru ameliorarea simptomelor de sevraj din timpul dezintoxicarii de alcool sau droguri. Acupunctura are urmatoarele beneficii:

●  reduce poftele incontrolabile
●  imbunatateste somnul
●  ajuta la relaxare
●  stimuleaza eliberarea de endorfine care, la randul lor, activeaza sistemul imunitar si reduc durerea, stresul si anxietatea.

Specialistul nostru in acupunctura aplica usor ace subtiri, sub pielea urechii exterioare, in cinci puncte, la o adancime de aproximativ 3 mm. Organizam sedintele de acupunctura intr-un mediu relaxat. Fiecare sedinta dureaza aproximativ 40 de minute. Acele sunt de unica folosinta, sterilizate, asigurandu-se conditiile necesare de igiena stricta.

Aprobat de Institutul National impotriva Abuzului de Droguri din Marea Britanie

Acupunctura auriculara este o traditie holistica din Extremul Orient cu o vechime de peste 3000 de ani. Conform abordarii traditionale, aceasta metoda de tratament restabileste fluxul sanatos de energie in organism. Institutul National impotriva Abuzului de Droguri subliniaza faptul ca utilizarea acupuncturii in tratamentul dependentei este eficienta, avand rezultate semnificative.