Castle Craig este cel mai mare centru de tratament specializat pentru dependenta de alcool si droguri din Marea Britanie.

In cadrul clinicii noastre tratam dependentele de droguri si alcool, precum si alte probleme psihiatrice asociate, cum ar fi depresia, anxietatea, trauma si tulburarile de alimentatie.

Castle Craig considera ca dependenta este o boala si nu o problema morala sau o tulburare de comportament insusita prin repetare.

Castle Craig trateaza pacienti privati, pacienti sustinuti de Serviciul National de Sanatate al Marii Britanii si pacienti internationali inca din 1988. Pana acum, peste 9.000 de pacienti au urmat tratament la Castle Craig.

Primul pacient roman a fost tratat la Castle Craig in anul 2011.

Din februarie 2011, Castle Craig are un personal format din 7 doctori, 14 asistente si 27 de terapeuti. Clinica dispune de 47 de paturi la sectia de dezintoxicare intensiva, unde pacientii pot ramane maximum sase saptamani.

Alte 74 de paturi sunt situate in unitatea separata, de ingrijire prelungita, unde pacientii urmeaza a doua faza a tratamentului.

Despre metoda noastra de tratament

Ca perioada minima de tratament, Castle Craig promoveaza “Standardul de aur”, care dureaza 90 de zile, aceasta fiind perioada minima recomandata pentru imbunatatiri semnificative.

Viziunea Castle Craig asupra recuperarii presupune abstinenta totala, atat de la alcool, cat si de la orice alt drog – si nu inlocuirea unui tip de drog cu un altul.

Anii de experienta au demonstrat ca tratamentul bazat pe abstinenta functioneaza cu adevarat – filozofia programului in 12 Pasi, folosita de catre grupurile de Alcoolici Anonimi si Narcotici Anonimi a ajutat milioane de persoane din intreaga lume sa se recupereze.

Cititi cei 40 de Pasi ai programului de tratament la Castle Craig

Mai multe informatii

Daca sunteti o companie media sau jurnalist si aveti nevoie de mai multe informatii despre spitalul Castle Craig, va rugam sa il contactati pe reprezentantul nostru in Romania, Rupert Wolfe Murray, care vorbeste limba romana in mod fluent, la numarul de telefon 0745 801 896, sau prin email.