Refugiu pe domeniul Castle Craig

Suntem singura clinica din Marea Britanie care ofera servicii de reabilitare pentru persoanele dependente de alcool sau droguri, cu o amplasare pe o suprafata de 20 de hectare de padure privata. Ne gasti pe dealurile pitoresti ale regiunii Scottish Borders. Garantam confidentialitate, liniste si inspiratie pe toata durata recuperarii. Oferim o alternativa de evadare de la stilul de viata haotic intr-un cadru in care pacientii se pot concentra cu adevarat asupra recuperarii.

Aproape de aeroportul din Edinburgh

Odata ce ati intrat pe domeniu si conduceti pe drumul de tara, nu veti mai vedea alte drumuri sau case. Cu toate acestea, suntem usor de gasit, fiind situati la doar 40 de minute distanta de aeroportul international Edinburgh si aproape de aeroporturile internationale din Glasgow si Newcastle.

Tratament de reabilitare in aer liber

Le oferim pacientilor nostri mai multe tipuri de terapii, precum terapia ecvina, terapie horticola in gradina noastra, ecoterapie si o multime de alte activitati fizice in aer liber. Pe domeniul clinicii cresc numeroase specii de plante si animale. Aerul este curat, iar alimentarea cu apa este asigurata direct din izvoarele din apropiere.

Cazarea familiilor pe domeniul Castle Craig

Suprafata intinsa a domeniului ne-a permis sa oferim cele mai bune facilitati pentru pacientii nostri si sa construim, de asemenea, o casa de oaspeti pentru familiile pacientilor.