Contactați-ne +44 1721 360 049

Puteti invinge dependenta

Castle Craig este o clinica rezidentiala privata de renume mondial unde se trateaza dependenta de alcool, droguri (inclusiv etnobotanice) si jocuri de noroc. Clinica a fost fondata in 1988 in Marea Britanie si este unul dintre centrele de top din Europa pentru tratamentul dependentei. Scopul nostru este sa ajutam pacientii sa se vindece printr-un program personalizat, intensiv, care urmeaza cei 12 Pasi printr-o combinatie de metode: tratament medical, psihoterapie si terapii complementare. Programul nostru a fost construit cu multa grija pe parcursul unei experiente de practica profesionala de peste 30 de ani. Pacientii beneficiaza de asistenta medicala non-stop. Personalul Castle Craig este format din 27 de terapeuti specializati in dependenta, asistente, psihiatri si medicul rezident. Pana acum, peste 8000 de persoane cu probleme de dependenta au fost tratate la Castle Craig.

De ce sa alegeti Castle Craig?

Dependenta este o boala complexa, despre care exista multe prejudecati si care poate distruge vieti, familii, afaceri si companii. Dezintoxicarea reprezinta doar primul pas pe drumul recuperarii. Costurile de tratament intr-un centru rezidential de reabilitare sunt relativ ridicate, dar costurile continuarii dependentei sunt comparativ mult mai ridicate. Aflati mai multe motive pentru care Castle Craig este cea mai buna optiune de tratare a dependentei din Europa.

Confidentialitate

Politica noastra privind confidentialitatea ajuta pacientii sa isi protejeze identitatea. La centrul pentru tratamentul dependentei Castle Craig, confidentialitatea fiecarui pacient este un principiu de lucru esential. Niciun detaliu al celor care ne contacteaza sau urmeaza tratament la clinica noastra nu este vreodata impartasit. Informatiile dumneavoastra personale sunt in siguranta.

Mai sus puteti urmari un clip de prezentare despre seviciile si facilitatile oferite la clinica noastra. Videoclipul explica etapele tratamentului la Castle Craig si principiile de baza ale recuperarii.