Informatii pentru mass-media

In aceasta sectiune, puteti citi articolele aparute in presa din Romania despre clinica noastra si consulta informatii relevante pentru jurnalisti.

Dependenta este un subiect vast si complex si este folosit de catre mass-media din intreaga lume pentru a informa si redacta stiri interesante. In presa din Romania se vorbeste foarte rar despre dependenta, care este considerata un subiect tabu.

Daca sunteti jurnalist, ne dorim sa devenim principala sursa de informare pentru materiale despre dependenta si alte subiecte legate de aceasta. Va putem oferi o perspectiva asupra dependentei in Romania, Europa si restul lumii.

Va putem furniza citate din partea expertilor nostri despre subiecte de interes deosebit din Romania, cum ar fi consumul de etnobotanice sau dependenta de jocuri de noroc si putem face comentarii televizate sau pentru radio.

De asemenea, putem scrie articole de opinie, cum sunt cele redactate de catre Rupert Wolfe-Murray, reprezentantul nostru in Romania, pentru Huffington Post. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii.