Contact presa

Reprezentantul nostru media-friendly in Romania

Daca sunteti jurnalist sau lucrati in mass-media si doriti mai multe informatii despre Castle Craig, desfasurarea programului de tratament si ingrijirea oferita persoanelor dependente de alcool si droguri, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul nostru in Romania. Veti gasi comunicatele noastre recente aici.

Rupert Wolfe Murray
Reprezentant Castle Craig pentru Europa
Email: R.Wolfemurray@castlecraig.co.uk

Rupert Wolfe Murray este originar din Scotia, insa lucreaza in Romania din 1990 si vorbeste fluent limba romana. Daca preferati sa vorbiti cu un membru roman al echipei sale, va rugam sa specificati acest lucru in mesajul dvs.

Rupert Wolfe Murray a venit in Romania in 1990, in calitate de jurnalist freelancer pentru BBC Radio Scotland.

Ulterior, a lucrat ca manager de proiecte finantate de Uniunea Europeana si in calitate de consultant de relatii publice, iar in momentul de fata lucreaza full time pentru Castle Craig. El reprezinta o ,,sursa’’ pentru oricine doreste sa scrie despre dependenta. Rupert scrie in mod regulat articole-comentariu pentru Huffington Post (click aici pentru a le citi).

Rupert este intotdeauna bucuros sa ajute jurnalistii cu informatii referitoare la dependenta, la tratament si la situatia din Romania comparativ cu cea din Marea Britanie. El vorbeste fluent limba romana.

Va putem stabili interviuri online sau telefonice cu terapeutii, psihiatrii sau directorul Castle Craig sau va putem trimite declaratii ale expertilor in domeniul dependentei, fie romani sau britanici.

Daca doriti sa redactati un articol despre problema dependentei, veti gasi informatii relevante pentru dvs. aici.