Contactati-ne +44 1721 360 049

Postere gratuite - o noua campanie de informare

March 12, 2013 - Bucuresti

Poster dependenta Castle Craig Romania

Doctori, profesori, manageri HR sau oricine este preocupat de amenintarea dependentei  sunt invitati sa contacteze clinica de reabilitare Castle Craig, un centru de excelenta in tratarea dependentei, care distribuie gratuit postere in Romania.

“Dorim sa atragem atentia asupra problemelor specifice dependentei”, spune Rupert Wolfe Murray, reprezentantul Castle Craig in Romania. “Inainte sa fiu implicat in acest domeniu nu stiam ca dependenta poate distruge familii si ca reprezinta un risc pentru fiecare dintre noi. Dar acum ca stiu asta, ma simt obligat sa informez oamenii de pericolele acestei boli. Asa ca venim cu doua postere care sa creeze discutii despre un subiect ce a ramas tabu in multe organizatii.”

Castle Craig a angajat unul dintre cei mai inovativi designeri grafici din Romania – Tudor Matei – care a cercetat subiectul timp de un an si a pregatit informatii utile pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca despre dependenta. Tudor a evitat tacticile de infricosare, atat de des folosite in campaniile de informare publica despre dependenta.

“Dependenta e in noi si in jurul nostru,” spune Tudor Matei, designerul posterelor, “dar gasirea legaturii intre problema (dependenta) si solutie (reabilitare) este dificila pentru ca nu exista o problema unica sau o solutie unica. Fiecare caz are propria poveste, propriile variabile si propria rezolvare. Ne-am dat seama ca trebuie sa ne concentram pe atragerea atentiei asupra bolii insesi si nu asupra centrului de reabilitare.”

Rupert Wolfe-Murray ii invita pe medicii, managerii, profesorii sau parintii care doresc sa primeasca doua postere gratuite despre dependenta, sa trimita adresele lor postale prin email la info@castlecraig.ro sau prin telefon la 0745 801 896.

Reprezentantul Castle Craig este de asemenea deschis la invitatii de a vizita companii, clinici si scoli din Romania pentru a vorbi despre dependenta.

Cele doua postere pot fi vazute aici: Familia, Dependenta nu discrimineaza