Dezintoxicarea este primul pas pe drumul recuperarii

Dezintoxicare reprezinta curatarea organismului de toxinele acumulate din cauza consumului abuziv de droguri si alcool. Este una dintre putinele variante de tratament pentru dependenta disponibile in Romania este “dezintoxicarea” – curatarea organismului de droguri si alcool. Aceasta este doar prima faza a tratamentului si trebuie efectuata intr-un mediu rezidential.

Psihiatrii nostri prescriu planuri individuale de dezintoxicare, personalizate pentru nevoile pacientului si aprobate de catre acesta.

Program de dezintoxicare sigur, eficient si personalizat

Avem peste 30 de ani de experienta in dezintoxicarea de droguri si alcool si ne asiguram ca dezintoxicarea este cat se poate de sigura si confortabila.

Personalul medical profesionist este sensibil la nevoile pacientilor in aceasta perioada dificila si ofera ingrijire, sprijin si incurajare 24 de ore din 24.

Pe durata dezintoxicarii, monitorizam atent toti pacientii pana cand starea lor se stabilizeaza, usurand simptomele sevrajului si revizuind ingrijirea acordata pacientului de cateva ori pe zi. Doctori specialisti sunt disponibili la Castle Craig in caz de urgenta 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Doar dezintoxicarea nu e suficienta pentru a asigura recuperarea. Nu va reduce nevoia compulsiva de a consuma alcool sau droguri. Persoanele care sufera de o dependenta acuta au nevoie de o combinatie de psihoterapie individuala, terapie de grup, terapii specializate, prelegeri educationale si terapii complementare – toate monitorizare de catre o echipa medicala.