Contactați-ne +44 1721 360 049

Testimonials

Voi sarbatori 11 ani de abstinenta de la alcool anul acesta si nu va pot multumi indeajuns pentru ca mi-ati oferit privilegiul de a putea face acest lucru.

— Elizabeth

Sa observi cum cineva se schimba chiar in fata ochilor tai este un miracol al timpurilor moderne.

— Maryam Ghaffari, terapeut

Multumesc ca ati transformat timpul pe care l-am petrecut la Castle Craig intr-o experienta atat de pozitiva. Voi toti faceti acest loc sa fie atat de magic.

— Dierdre

Nu pot exprima in cuvinte cat de recunoscatoare sunt. Ajutati oamenii sa inteleaga ca exista o viata minunata care asteapta sa fie traita si de care intentionez si eu sa ma bucur de acum!

— Amelie

Toti pacientii beneficiaza, dar mai ales cei care au dificultati in a se exprima in cuvinte. Aici prind viata! Gasesc modalitati de exprimare si incep sa se simta confortabil in preajma celorlalti.

— Phil Grant, Specialist in terapia prin muzica

Doresc sa va multumesc tuturor, pentru ca fara voi, recuperarea mea nu ar fi fost posibila. Nu pot exprima in cuvinte cat de mult inseamna ajutorul vostru pentru mine si familia mea.

— Paul

Reorientat in viata si eliberat de boala dependentei… dupa mine, acesta este cel mai bun centru de tratament din Europa.

— Bill

Nu am fost niciodata in preajma cailor inainte, iar la inceput imi era frica de ei. Dar ceea ce am invatat despre mine inca de la prima sedinta cu ei, a fost incredibil. Am fost foarte uimit de aceasta experienta.

— Steven Lowe

In calitate de indrumator al grupului, am o satisfactie imensa cand observ rezultatele, cand personalitatile pacientilor incep sa infloreasca si cand acestia incep sa rada din nou, in ciuda povestilor tulburatoare de viata pe care le aduc cu ei.

— Terapeut specializat in trauma

Insemnati enorm pentru mine. Va multumesc pentru tot ajutorul si sprijinul. Castle Craig este un loc foarte special, care va ramane in sufletul meu.

— Sarah

Multi consumatori de cocaina sunt ,,dependenti functionali” de mai bine de 10 ani. Dar consumul excesiv de cocaina duce la disfunctii de judecata, luarea de decizii riscante si parierea necugetata a bunurilor companiei.

— Peter McCann, presedintele clinicii Castle Craig

Un mediu minunat pentru a incepe o calatorie foarte speciala! Va multumesc tuturor celor care continuati sa faceti posibile miracole.

— Sue

Sunt sigura ca fara ajutorul Castle Craig si al indrumatorilor de aici, acum as fi in pamant. Cred ca acesta este un loc in care se intampla ceva magic.

— Naomi

Va multumesc pentru tot ajutorul si indrumarea pe care mi le-ati oferit in timpul sederii mele aici. Mi-ati redat increderea in mine, speranta si credinta ca pot continua pe acest drum.

— Nadja

Cred ca relatia terapeutica sta la baza meseriei mele si voi face fiecare pas alaturi de pacientul care isi doreste sa opreasca consumul de droguri, alcool, sa manance sanatos sau sa renunte la jocurile de noroc.

— Richard Scanlan, terapeut

Se implinesc 5 ani de la inceperea tratamentului la Castle Craig si 5 ani de cand sunt abstinent. Viata mea devine o calatorie din ce in ce mai frumoasa si pe zi ce trece, sunt tot mai recunoscator sa am o viata. Va multumesc pentru tratament, a fost atat de bine!

— Andrew

Un pacient poate ajunge aici subnutrit si bolnav- psihic, emotional si spiritual. Tratam toate aceste probleme. La sfarsitul programului, avem o persoana sanatoasa. Si acest lucru e esential pentru a da semnalul de pornire in pastrarea abstinentei.

— Richard Scanlan, terapeut

Nu imi mai pare rau pentru nimic, nu ma mai simt vinovat si mai ales nu ma mai simt singur si neinteles. Dupa 45 de ani de lupta, sunt liber!

— Nicholas

Nu mai consum de aproape doi ani si nu am niciun fel de pofte incontrolabile! Cred cu putere in abstinenta totala!

— Lisbeth

Grupul de arta mi-a redat libertatea. Cand pictam, nu ma gandeam la problemele mele si astfel am invatat mai multe despre mine. Fiecare pictura este diferita. Prin picturi, mi-am exprimat stari si sentimente traite.

— Menno

Va multumesc ca mi-ati dat-o pe mama inapoi! Inainte ca ea sa vina la Castle Craig, viata era oribila, imi faceam in permanenta griji pentru ea si ca sa fiu sincera, simteam ca am pierdut-o. Decizia de a se trata la Castle Craig a fost cea mai buna din viata ei.

— Elly

Am sarbatorit patru ani de abstinenta la sfarsitul lui septembrie si traiesc o viata simpla si fericita. Nu ii voi uita niciodata pe cei care m-au ajutat la Castle Craig.

— Mary-Jane

E un dar faptul ca prin intermediul vostru, am aflat despre programul in 12 pasi, datorita caruia nu voi mai fi singur niciodata si nu va mai trebui sa ma ascund.

— Markus

Va multumesc pentru aceasta sansa! Va voi fi intotdeauna recunoscator! Nu voi uita niciodata ajutorul oferit aici!

— Jim

Pentru mine, terapia prin desensibilizarea si retratarea miscarilor oculare a fost ca un dar trimis de Dumnezeu si a facut cu siguranta diferenta.

— Rachael

Terapia are o putere minunata de vindecare. M-am simtit eliberata de temerile care ma tineau blocata in trecut si m-am pus pe picioare ferm, aici, in momentul prezent. Dupa terapie, am continuat cu ajutorul lucrurilor invatate aici, care mi-au dat forte noi pentru a construi relatii benefice cu cei din jur si mai ales cu mine insami.

— Caroline, februarie 2009

Viata e buna pentru mine. Pe 29 septembrie am sarbatorit 6 ani de abstinenta si pe zi ce trece, ma simt tot mai bine.

— Anna

Le multumesc tuturor terapeutilor care m-au ajutat sa ma impac cu moartea sotiei mele iubite. Va multumesc din adancul inimii.

— Robert

Am urmat tratamentul la Castle Craig acum peste 21 de ani si a functionat pentru fiecare zi ce a urmat.

— Tom

Un tratament de succes pentru dependenta trebuie sa fie structurat, pentru ca deseori, in viata pacientilor nu exista niciun fel de organizare. Drogul le dicteaza modul de a-si trai viata.

— Richard Scanlan, Senior Therapist

Inca ma simt privilegiat de a fi fost unul din pacientii Castle Craig. Acolo am inceput recuperarea pentru restul vietii mele. De fapt, am capatat o noua viata, cu orizonturi noi, pline de speranta, iubire si incredere.

— June

Cand viata pare fara speranta, cand lucrurile par a merge prost, cand mintea imi e bantuita de amintirile trecutului, trebuie doar sa ma gandesc la voi si la ceea ce m-ati invatat in acest loc miraculos numit Castle Craig. Va multumesc din nou si din nou, in fiecare zi, pentru aceasta viata noua pe care mi-ati aratat-o.

— Yuvraj

Am propriul stil de consiliere, personalizat pentru fiecare pacient, flexibil, direct, clar si consistent.

— Karolina Czepil, terapeut

Pacientii sunt atat de entuziasti, iar camerele rezoneaza de bucurie.

— Helen Ireland, profesoara de dans

Eram un alcoolic cronic, disperat si fara speranta. Acum contribui la binele societatii, sunt un preot in care oamenii au incredere si conduc propria parohie.

— Fr. Henry

Sotia si familia mea au primit si ei consiliere la Castle Craig, lucru care i-a ajutat foarte mult.

— M. Lanark

Va multumesc tuturor pentru ca mi-ati redat o viata frumoasa. Nu as fi in aceasta situatie fara sprijinul special oferit de fiecare dintre voi. 9 luni si jumatate de abstinenta.

— Mark

Tot ce pot spune este ca tratamentul la Castle Craig da rezultate, comunitatea terapeutica functioneaza, si toate astea se intampla datorita daruirii tuturor membrilor personalului.

— Citat din chestionarul pentru pacienti, 2008

Cuvintele sunt de prisos. Am inceput sa ma gandesc la numele tuturor celor care m-au ajutat sa-mi schimb viata – ce lista lunga!

— Sven

Castelul este un loc minunat. Inainte de a sosi, eram alcoolica, o dependenta disperata. Fara ajutorul extraordinar din partea personalului, sunt sigura ca as fi ramas un dezastru. Castle Craig mi-a salvat viata, si pentru asta ii voi ramane vesnic recunoscatoare.

— Donna

Bunatatea voastra m-a tinut aici… m-ati tratat ca pe o fiinta umana demna, si am devenit una. Nu va voi uita niciodata. Va multumesc ca mi-ati aratat drumul de iesire din dependenta.

— Richard

Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine, dvs si angajatilor dvs minunati. Timpul petrecut aici va ramane in inima mea, ca o amintire placuta si calda, care ma ajuta zilnic in drumul spre recuperare.

— John

Cred cu tarie ca viata mi-a fost salvata de catre Castle Craig si vad zilnic persoane care ar putea beneficia de ingrijirea oferita aici.

— Fred

Cu ajutorul Castle Craig, grupului de Alcoolici Anonimi si prin voia lui Dumnezeu, simt ca am renascut si ca pot face orice, cu exceptia consumului de alcool.

— M. Lanark