Contactati-ne +44 1721 360 049

Un nou tip de adicție: Dependența de tranzacții cu criptovalută

June 24, 2018 - București

Clinica britanică de tratare a dependenței Castle Craig a pregătit un material despre dependența de tranzacții cu criptovalută (Cryptocurrency Addiction Now Treated at Top UK Rehab Clinic)  – ce a devenit în scurt timp viral, deoarece presa mainstream nu făcuse până acum legătura între tranzacțiile cu ciptovalută și adicția.

Comunicatul de presă emis de clinica Castle Craig a fost preluat de peste 600 de canale media de știri din toată lumea.

Mai jos găsiți o selecție a celor mai importante articole realizate pe baza comunicatului:  

  • În Marea Britanie, Sky TV a fost primul canal media ce a preluat comunicatul. Au urmat apoi BBC, The Times, The Independent, The Scotsman și altele.

  • Știrea a fost preluată cu interes și în SUA de Marketwatch (canal ce face parte din Wall St Journal) și Vice. Presa financiară a scris și ea despre acest nou tip de adicție aici. Presa radio și TV au făcut reportaje pe această temă: Fox TV în Las Vegas și Talk Radio în San Diego

  • Agenția principală de știri din Australia’s (News.com.au) l-a intervievat pe Chris Burn, terapeut specializat în dependența de jocuri de noroc la Castle Craig. Articolul rezultat a fost transmis și în Asia, precum și în presa locală din Australia.

  • Cel mai mare canal mediatic din China – QQ/Tencent News – a difuzat un interviu cu Chris Burn, terapeut specializat în dependența de jocuri de noroc la Castle Craig.

  • În Europa, Bild a publicat un articol în presa germană; Express a scris în presa franceză, iar Agefi în Elveția. Comunicatul a ajuns și în America de Sud datorită website-urilor în limba spaniolă ca iforex.

  • Canale media nișate pe domeniul IT au fost de asemenea foarte interesate de subiect: un exemplu fiind acest articol publicat de The Next Web

  • Presa dedicată știrilor despre criptovalută au scris propriile materiale pe acest subiect: în Norvegia, este vorba despre CCN (Cryptocurrency News Network) și site-ul Steemit.

  • Alte interviuri au fost realizate de un canal radio din Argentina și Bermuda Broadcasting.

Note pentru Jurnaliști

Dacă doriți să intervievați vreunul din terapeuții noștri sau aveți orice întrebări, vă rugăm să trimiteți un email la R.Wolfemurray@castlecraig.co.uk sau să sunați la +44 747 138 1973.